Bántalmazta a gyermekét

A budaörsi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást.A Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrőrse eljárást folytatott kiskorú veszélyeztetése bűntett, valamint testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt A. Adrián 29 éves pilisvörösvári lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013. július 16-án 16 óra körüli időben – előzetes szóváltást követően – pilisvörösvári lakóhelyükön kézzel, majd egy fa tárggyal bántalmazta az élettársát. Ezt követően a férfi felemelte a néhány hónapos gyermeküket az ágyon lévő babaszékből és többször erőteljesen megrázta a kislányt, majd 1 méter magasból visszahajította a székbe. A gyanúsított élettársa és kislánya a bántalmazás következtében nem sérült meg, azonban az elkövetés módjára és a gyermek életkorára tekintettel fennállt a súlyosabb sérülés kialakulásának reális lehetősége.

A nyomozók A. Adriánt gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.