2. vk – PRÁGAI ILONA: „A lakosok közül nagyon sokan dühösek, és elegük van a képviselőkből.”

(Budaörs, 2014. szeptember 22. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

 

PRÁGAI ILONA: „A lakosok közül nagyon sokan dühösek, és elegük van a képviselőkből.”

Független képviselőjelölt

2. választókörzet

 

Milyen problémák vannak a kettes körzetben, amelyek megoldásra várnak?

Azt tapasztaltam, hogy a lakosok nagyon haragszanak a képviselőkre. A négy év alatt nem igazán látták őket, és nem kérdezték meg tőlük, hogy mi a problémájuk. Nincs akinek elmondják. Nem azért választották őket, hogy csak egy karácsonyi képeslapot kapjanak.

A másik probléma az esővíz elvezetés. Például a Kossuth Lajos utca végén csinálták az utakat, és ott volt egy csatornalefolyó a lakás mellett, amit lebetonoztak. Annyira lebetonozták, hogy befolyik a lakásokba a víz. Nem tudnak kinek szólni. Szóltak már a körzeti képviselőnek is, de nem történt semmi.

Ez mellett a Kőhíd utcában sincs olyan csatorna ami elnyelné a vizet. Lejön a Marosközig a víz, és mivel ott alacsonyan vannak a lakások, ezért befolyik a lakásokba is a víz.

Nagyon sok panasz van arra, hogy ha valakinek tartozása van, akkor a behajtók felkeresik a bankot, és a nyugdíjukból vonják le, vagy gyerekes anyukáknál pedig a családi pótlékéból. Ezáltal az egyetlen bevételi forrásukat veszik el a családoktól. Én ez ellen is szeretnék tenni valamit.

Nagyon sokan számítanak rám. Nagyon megköszönném, ha mindenki elmenne szavazni.

A kis- és a nagyvállalkozók sokan vannak Budaörsön. Nagyon nehezen jutnak induló tőkéhez. Kamatmentes kölcsönre lenne szükség az önkormányzattól, hogy el tudjanak indulni. Ha bejutok akkor megpróbálok nekik segíteni.

 2_korzet

 

Miért szeretne képviselő lenni?

Azért szeretnék képviselő lenni, mert szeretném megoldani ezeket a problémákat. Szeretnék elmenni az emberekhez, elbeszélgetni velük, hogy mik a problémák, hogy ezeket lejegyezzem, és hogy a képviselő-testület elé tárjam őket. Szeretném a szociális lakás problémáját is megoldani.

A Budapesti úton is nagyon sok probléma van, például az, hogy áthelyezték a postát és így az időseknek nehéz eljutni a postáig, mert messze van.

 terkep_valasztokorzetek_budaors_2014

 

Mi az ön legfőbb erőssége, amivel Budaörs javát szolgálhatná a következő 5 évben ha megválasztanák?

Én hajlandó vagyok személyes kapcsolatot teremteni, nem úgy mint más képviselők. A lakosok közül nagyon sokan dühösek, és elegük van a képviselőkből, mert csak az aláírásukat akarják, de nem tesznek semmit.

Nem törődnek vele, hogy miből élnek a családok. Ezekre a dolgokra kellene odafigyelni a képviselőknek, nem csak arra menni, hogy megnyerjék a lakosok szavazatát, és utána nem tesznek semmit. Az emberekkel foglalkozni kell, az embereket meg kell hallgatni, én ilyen vagyok.

 

 

Mit üzenne a választóknak, miért szavazzanak önre?

Azért szavazzanak rám, hogy ezeket a problémákat meg tudjuk oldani. Ha úgy gondolják és bíznak bennem, akkor szavazzanak rám.

 (Budaörsi Infó)

 

facebook:

1 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.