2. vk – JELEN KÁROLY JÁNOS: „Én úgy érzem, hogy én csak választékbővítés vagyok!”

(Budaörs, 2014. szeptember 22. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

JELEN KÁROLY JÁNOS – “Én úgy érzem, hogy én csak választékbővítés vagyok”

Független képviselőjelölt

2. választókörzet

2_korzet

2. választókörzet

 

Mit gondol nyerhet ebben a körzetben?

Én úgy érzem, hogy én csak választékbővítés vagyok. Ha úgy alakult volna, ahogy terveztük a szociknál, akkor én a 7-es körzetben indultam volna. De sajnos úgy alakult, hogy ezt a döntést megmásították, ezért én úgy döntöttem, hogy a saját lakókörzetemben indulok. Én indultam már ott korábban, harmadik lettem, de a lakótelepnél viszont 2006-tól 2010-ig nagy aránnyal nyertem. Így döntöttek néhányan a vezetésből, és mivel felbosszantottak, ezért függetlenként megmutattam, hogy 5 óra alatt összeszedem a dupláját annak a jelölésnek, amire szükség van. Be akartam bizonyítani, hogy magukra hagytuk a szavazóinkat. Megvan a baloldali szavazótáborunk itt Budaörsön és igenis lett volna igény rá hogy induljunk, de kisebbségbe kerültem.

terkep_valasztokorzetek_budaors_2014

 

Milyen problémák vannak ezen a terülten, amit meg kellene oldani?

Én a Kőhegy alján lakom, hét évig szociális munkás voltam a családsegítőben, így ismerem a Kőhegy szegényeit, problémáit. Amikor jönnek a klubdéklutánokra a nyugdíjasok, akkor első kézből értesülők tőlük mindenről.

A csapadékvíz komoly gondot jelent. Van, hogy megállítanak a nyugdíjasok, hogy építési problémájuk van. A szociális oldal fejlesztésére lenne szükség a közbiztonság javítására és az utak felújítására. Ezek mind olyan problémák, amiből ha már egyet megoldanánk az is jó lenne, mert ezek mind nehezen megoldhatóak. Aki azt mondja, hogy ezt mindet meg tudja oldani, az hazudik. Ezeket egyszerre nem lehet megoldani.

A közbeszerzési bizottságban többször találkozom a műszaki ügyosztályvezetővel és konzultálunk. Volt amiben tudtak segíteni.

 

Mi a véleménye az induló képviselőkről?

Kálóczi Imre próbált a Kőhegyért tenni. Neki ott sok híve van. A betegsége miatt kicsit passzívabb lett, mert lekötötte a saját emberi problémája. Ha jól tudom már jobban van. A körülményekhez képest megpróbált mindent megtenni.

 

Mi az ön legfőbb erőssége, ami a körzet javára válhat?

Az ismertségem, hogy nagyon sok mindenki ismer, és sok mindenkit ismerek. A Bobák Bálint Nyugdíjas Országjáró Klubom nagyon nagy információbőséget ad nekem, mert ami történik Budaörsön azt elmondják nekem, vagy amit én mondok, annak a hírét szétviszik Budaörsön.

Én köznapi dolgokkal szeretek foglalkozni, nem nagy országos dolgokkal, hanem az emberek apró problémáival. Én mindig elérhető vagyok!

 

Mit üzenne a választóknak, miért szavazzanak önre?

Mert sokan ismernek és tudják, hogy ki vagyok. Én egy állandóan elérhető képviselő lennék. Engem mindig megtalálhatnak, akár reggel 7-től éjszaka 11-ig.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.