Pályázati információs napra jelenkezhetnek a budaörsi civil szervezetek

Budaörsi civilszervezetek számára szervez pályázati információs napot a Budaörs Fejlődéséért Egyesület. A 2014. szeptember 26-ára tervezett eseményen a Norvég Civil Támogatási Alap pályázatainak elkészítéséhez nyújtanak segítséget az alapkezelő munkatársai.

A Norvég Civil Támogatási Alap (NCTA) kiírta legújabb pályázati felhívását civil szervezetek támogatására, amelyre hét témában lehet  kis-, azaz legfeljebb 15 000 euró költségvetésű, vagy közepes (legfeljebb 50 000 euró támogatási összegű) projekttel pályázni.

A Budaörs Fejlődéséért Egyesület a Norvég Civil Támogatási Alap szakértőinek részvételével – megfelelő számú érdeklődő esetén – pályázati információs napot szervez a budaörsi civilszervezetek számára 2014. szeptember 26-án, pénteken 13 órai kezdettel.

Az információs napon segítséget kapnak a szervezetek a pályázati témájuk, illetve a projektjük kiválasztásához, pályázatuk megírásához, és ahhoz, hogy projektjüket a lehető leginkább a bíráló bizottság igényeinek megfelelően tudják megfogalmazni.

A rendezvényre 2014. szeptember 22-én 18.00 óráig lehet jelentkezni!

A jelentkezés során kérjük jelezni, hogy mely téma érdekli önöket, mely területen tevékenykednek, illetve fontolgatják pályázat benyújtását az alábbiak közül:

(1) emberi jogok és demokrácia,
(2) női jogok és esélyegyenlőség,
(3) szervezet- és közösségfejlesztés,
(4) ifjúsági- és gyermekügyek,
(5) környezetvédelem és fenntartható fejlődés,
(6) jóléti szolgáltatások,
(7) társadalmilag sérülékeny csoportok megerősítése.

Jelentkezni az egyesulet@budaorsfejlodeseert.hu e-mail címen lehet!

 

(Forrás: budaorsfejlodeseert.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.