1. vk – IPACS ZSOLT: „Azt szeretném, hogy ésszerű beruházások valósuljanak meg”

(Budaörs, 2014. szeptember 19. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg 2014. október 12-én, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

 

 

Ipacs Zsolt: Azt szeretném, hogy ésszerű beruházások valósuljanak meg

Független képviselőjelölt

1. választókörzet

 

1_korzet
1-es választókörzet

 

onkormanyzati_2014

 

„Helyi politikusok mondták, hogy komoly esélyem lehetne, ha indulnék a választásokon. Emellett lokálpatrióta vagyok és sokak tiszteletét kiérdemeltem a környéken. Számtalanszor megkeresnek különböző problémákkal, amiket igyekszem megoldani. Számíthat rám a környezetem.

Azt szeretném, hogy ésszerű beruházások valósuljanak meg, a területünkön ne legyen elhanyagolva semmi. Az 1-es körzet egy kicsit komplikáltabb, mert nagy területen fekszik. A körzet feladatai elsősorban a csapadékvíz elvezetés, közbiztonság, betörések, parkok és közterületek rongálása, közutak minősége. Sok helyen születtek tervek is, de én azt gondolom, hogy aki azt elkészítette, nem volt kint a helyszínen sem. A tervek nem igazodnak a lakók elképzeléseihez. Én azt szeretném, hogy jó gazda módján felügyelhessem, mi történik és a tervek úgy legyenek kivitelezve, ahogy kell. A közbiztonsággal is kiemelkedően kell foglalkozni.”

PROBLÉMÁK, TERVEK – „Ha azt megnézzük, hogy 14 milliárd forint a költségvetése a városnak, ez egy olyan szám, amit nagyon sok ember nem tud elképzelni. Én sem, mert nagy pénz. Szerintem sokkal ésszerűbben be lehetne osztani. De nem szeretnék áskálódni, inkább konstruktív javaslatokkal szeretnék a város közéletében benne lenni, nem mocskolódással.”

ERŐSSÉGEK – „Bizonyos dolgokkal nem értek egyet, azt gondolom, lehetne optimálisabban csinálni, akár az 1-es körzetben akár Budaörsön.

Ezek főként kivitelezési dolgok, koncepció hiány. Azt gondolom, ezekben a dolgokban erős vagyok. Remélem, hogy a kreativitásommal, ötleteimmel is fejleszthetem a várost, mert rengeteg jó ötletem van. Nagyon örülnék, ha minél több ember megízlelné Budaörs igazi hangulatát. Nem csak fáradtan hazamennek, hanem élveznék is a várost, beszélgetnének, közelednének egymáshoz.”

MIÉRT – „Én nem szeretnék senkit befolyásolni, mindenkinek tiszteletben tartom a politikai és vallási nézeteit és ebből fakadó döntését. Én személy szerint nem hiszek a jobb és bal oldal ellentétében, ezt inkább csak a választópolgárok egymásnakuszításának tartom. Semmilyen párthoz nem adtam a nevem soha. Egyének vannak, Mi. A jó döntés az, hogy leülünk és mindenkinek a szempontjai – persze elfogadható kompromisszumokkal – benne vannak, és azt visszük véghez.”

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.