Clooneyt és jegyesét a volt olasz kulturális miniszter adja össze

George Clooney amerikai filmsztárt és libanoni-brit jegyesét, Amal Alamuddin ügyvédet a volt olasz kulturális miniszter, korábbi római polgármester, Walter Veltroni adja össze Velencében szeptember 29-én – írta hétfőn a Corriere del Veneto olasz regionális napilap.

 

Clooneynak és Veltroninak két közös szenvedélye is van a lap szerint: a film és Afrika, mindenekelőtt Dárfúr: talán ezért kérte fel a filmszínész a barátját, az olasz politikust, írót és immáron rendezőt, hogy adja össze menyasszonyával.

A volt római polgármester az elmúlt napokban nyújtotta be kérelmét a lagúnák városának önkormányzatához, hogy ott eskethesse a jegyespárt. Az esküvő időpontja szeptember 29., helye a Ca’ Farsetti, a velencei önkormányzat épülete. Az év esküvőjéről – amely a lap szerint nagyobb meglepetés, mint Brad Pitt és Angelina Jolie menyegzője – apránként szivárognak a hírek.

Tudni már, hogy a Cipriani hotelben foglaltak szobát, ahol az amerikai színész a velencei filmfesztivál alatt szokott megszállni, valamint a Canale Grande partján álló Aman luxusszállodában.

A menyasszony Oscar de la Renta-ruhát fog viselni, hétkarátos aranyból készült jegygyűrűje több mint 500 ezer euróba (157 millió forint) került. Az esküvőre Lana del Rey énekesnő is hivatalos, és a virágdíszeket alkotó Munaretto cégnél már hetek óta folyik a lázas készülődés – írta a Corriere del Veneto.

Minden más azonban alaptalan pletyka: az is, hogy Alamuddin babát várna és az is, hogy egy londoni anyakönyvvezető előtt már pénteken egybekeltek volna, hiába várakozott a hivatal előtt riporterek egy csoportja.

(http://corrieredelveneto.corriere.it/veneto/notizie/cronaca/2014/15-settembre-2014/george-si-a-veltroni-230136085285.shtml)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.