Egyedülálló bemutatkozási lehetőség a képviselőjelöltek számára Budaörsön

(Budaörs, 2014. augusztus 08. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó ebben a hónapban rendhagyó módon két lapszámmal jelentkezik a választásokra való tekintettel. Az első a napokban került terjesztésre. A második lapszámunk szeptember 25-e körül lesz a budaörsi postaládákban. Ezzel a rendhagyó választási különszámmal az a célunk, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk a helyi képviselő-, illetve polgármesterjelöltek számára. A lehetőségről külön értesítettük a jelöltállító szervezetek vezetőit is. 

 

2014. szeptember 1-jétől szeptember 12-ig van lehetősége a budaörsi képviselő-, illetve polgármesterjelölteknek a bemutatkozásra. Aki még nem tette meg, az keresse fel szerkesztőségünket és egyeztessen időpontot kollégáinkkal (23/428-264).

A szeptember végén megjelenő rendhagyó lapszámunkban szeretnénk a választópolgároknak bemutatni a választási lehetőségeiket.

A képviselőjelölteknek az interjú alkalmával van lehetőségük elmondani terveiket, elképzeléseit és bemutatkozni választóiknak.

Reméljük, hogy ezzel a Budaörsön egyedülálló kezdeményezésünkkel segítségükre lehetünk a budaörsieknek a választási döntésük meghozatalában.

(Budaörsi Infó és Budaörsi Infó Online)

facebook:

1 Komment

  1. […] Mint ahogy korábban már bejelentettük, a Budaörsi Infó szeptember végén egy második, ún. Választási Különszámmal jelentkezik, amelyben bemutatjuk Önöknek az összes polgármester- és képviselőjelöltet. […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.