90 éves a BSC – A Budaörsi Sport Club ünnepi sportnapot tartott (képgalériával)

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs, 2014. szeptember 2. – Budaörsi Infó) Budaörs város legpatinásabb versenysport egyesületét 1924-ben alapították, így idén 2014-ben ünnepelte fennállásának 90. évfordulóját. Tekintsék meg fotógalériánkban, hogy hogyan zajlott a rendezvény.

Augusztus 29-én a Budaörsi Sport Club jelenlegi elnöksége egy olyan ünnepi sportnapot rendezett, amikor a BSC jelenlegi tagjai és történetének legsikeresebb sportolói, edzői, sportvezetői, valamint az egyesület támogatói, partnerei közösen ünnepelte a kerek évfordulót.

A rendezvényre meghívták Dr. Simicskó Istvánt, sportért felelős államtitkárt, Fábián Lászlót, a MOB sportigazgatóját, Wittinghoff Tamást, Budaörs város polgármesterét, a város képviselő-testületének tagjait, valamint Regényi Jánost, a BSC tiszteletbeli elnökét.

Ráadásul a BSC dupla kerek évfordulót ünnepel, hiszen a labdarúgó csapat 50 évvel ezelőtt, 1964-ben nyerte meg a Szabadföld Kupát. A rendezvény ott voltak mindazok, akiket személyesen köszönthetnek az évforduló alkalmából, a szervezésben segít a BLATT (Budaörsi Labdarúgók Történelmi Társasága).

 

A Budaörsi Sport Club elnökségének terve a rendezvénnyel kapcsolatosan tökéletesen teljesült, hiszen az egyesület szakosztályai, korábbi és jelenlegi sportolói és sportvezetői, valamint a BSC-t az elmúlt időszakban és jelenleg is támogató Önkormányzat és a többi szponzor képviselője közösen, jó hangulatban ünnepelték a Budaörsi Sport Club 90. születésnapját.

A délelőtt folyamán több mint négyszázan jelentek meg az ünneplésen és a különböző programokon (autó-motor szakosztály bemutatója, sorverseny, kispályás labdarúgótorna) és közös bemelegítéssel a rendezvényre készített egyen pólóba, igazi dzsembori hangulatban sportoltak és önfeledten ünnepeltek.

Valamennyi jelenlévő vastapssal köszöntötte az 50 évvel ezelőtt Szabadföld Kupát nyert sportolókat, megható volt látni, ahogy az ünnepeltek örültek az apró ajándéknak és a megemlékezésnek, egyikük postagalambokat is hozott, amelyeket közösen útjukra engedtek.

Budaörs Város Önkormányzatának nevében Wittinghoff Tamás polgármester az egyesületet dicsérő beszéde mellett egy emléklapot nyújtott át a BSC számára.

Az ünnepi sportnap délelőtti része köszönhetően a kiváló időjárásnak és a hasonlóan kiváló közös ebédnek szépen ért véget.

Az esti fogadáson „ A BSC-ért díjat” kapták: Regényi János, Fehér András, Barna György, Bíró Gyula, Kovács Sándor, Szabó Barnabás, Módler László és Budaörs Város Önkormányzata.

Az ünnepi sportnapról mindenki azzal a közös gondolattal búcsúzott el egymástól, hogy találkozzunk 10 év múlva is a 100 éves születésnapon!

(Budaörsi Infó/BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.