Obama részt vett szakácsának esküvőjén

Az amerikai elnök részt vett családi séfjének és barátjának esküvőjén a hétvégén. Sam Kass az MSNBC műsorvezetőjét, Alex Wagnert vette el.

 

A szakács és az elnök közötti baráti szálak erősségére jellemző, hogy Obama bokros teendői, valamint az ukrán és a szíriai válság közepette is részt vett a múlt héten Kass legénybúcsúján.

A lakodalmat szombaton a New Yorkhoz közeli Blue Hill at Stone Barns elnevezésű vendéglőben ülték meg, amelynek különlegessége, hogy a saját farmjának terményeit szolgálja fel a vendégeknek.

A szakács esküvőjén jelen volt a first lady, Michelle Obama, valamint az elnöki házaspár két lánya is, Sasha és Malia is.

Kass már akkor elkezdett Obamáékra főzni, amikor még Chicagóban laktak. Az illinois-i szenátor elnökké választása után a szakács a Fehér Ház séfje lett. Sam Kass emellett Michelle Obama táplálkozási főtanácsadója a gyermekek elhízása elleni kampányában, valamint kiveszi részét a fehér házi veteményes művelésében is.

Kass nem az egyetlen a Fehér Ház munkatársai közül, akinek az elnök részt vett az esküvőjén. Tavaly októberben hivatalos fotósa, Pete Souza menyegzőjén jelent meg az elnöki rezidencia Rózsakertjében, 2012 júniusában pedig Chicagóban ott volt kabinetjének egyik főtanácsadója, Valerie Jarrett lányának lakodalmán.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.