A Jobbik nem indít polgármester-jelöltet Budaörsön – Itt van a képviselő-jelöltjeik listája

(Budaörs, 2014. augusztus 31., Budaörsi Infó) A Jobbik Budaörsi Alapszervezete közleményben tudatta, hogy alapvető választási célkitűzése, hogy Budaörsön “végre megtörténjék az, amire az országos folyamatok is régóta mutatnak.” A Jobbik szerint változásra van szükség, a város fejlődése és jövője egy nemzeti jobboldali szemléletű városvezetéssel biztosítható a legjobban. A közlemény szerint “az önkényes liberális vezetés leváltása és elszámoltatása” kötelességük. A Jobbik bejelentette, hogy nem indít önálló polgármester jelöltet a 2014-es helyhatósági választásokon és hogy támogatja a jobboldali jelöltet.

 

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Budaörsi Alapszervezetének képviselő-jelöltjei:

 

1. választókerület – Császárné Kollár Tímea Annamária
Negyvennégy éves családanya, két gyermek édesanyja, főiskolai és egyetemi tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen végezte. Politikai szerepvállalását megelőzően könyvtárosként dolgozott az Országos Széchényi Könyvtárban. 2010 óta tagja a budaörsi képviselő testületnek és a Pest Megyei Közgyűlésnek. A Jobbik Magyarországért Mozgalom budaörsi és Pest megyei elnöke.

2. választókerület – Czinkos Árpád
1966-ban született, egy leánygyermek édesapja. Igazgatásszervezői diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi karán szerezte. Húsz éve él városunkban, 1997 óta a budaörsi 1-es postán dolgozott, 2006-tól postavezetőként.

3. választókerület – Rusvai Márton
Tősgyökeres budaörsi lakos, 1993-ban született. Jelenleg országgyűlési képviselői asszisztensként dolgozik, párhuzamosan végzi a Szent István Egyetem növénytermesztő agrármérnöki, valamint gazdálkodási és menedzsment szakát. A Jobbik Budaörsi Ifjúsági tagozatának elnöke.

4. választókerület – Lapp Antal
1960-ban született, 1989 óta él Budaörsön, de 1981 óta itt dolgozik. 23 éves lányával és 30 éves fiával él együtt. Jelenleg egy busz és limuzin szolgáltató cégnél dolgozik. 2009 óta a Jobbik Magyarországét Mozgalom Budaörsi Alapszervezetének tagja.

5. választókerület – Kovalik Sándor
1966-ben született, 30 éves kora óta Budaörsön él és dolgozik, nős, két gyermek édesapja. Vendéglátóipari Szakközépiskolát végzett, azóta is hű a szakmájához, így napról napra együtt él a várossal, az itt lakókkal, ismeri az emberek problémáit és gondjait.

6. választókerület – Dörflinger Gábor
48 éves, születése óta Budaörsön él. Elektronikai műszerész, sikeres irodatechnikai vállalkozóként működött. Aktívan részt vett a Támogató Szolgálat munkájában, és a Kistérségi Támogató Szolgálat kiépítésében. 2006 és 2010 között a Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottság tagjaként részt vett az önkormányzat munkájában.

7. választókerület – Nagy Zsolt
1967-ben született, 2003-tól él családjával Budaörsön a lakótelepen. Egy magyar tulajdonú építőipari cégnél felelős műszaki vezetőként dolgozik. Három fia van, többek között gyermekei élhető jövőjéért, valamint lakókörnyezete épüléséért is szeretne képviselőként dolgozni.

8. választókerület – Császár Károly
1971-ben született, két gyermekes családapa. Programozó matematikus, informatikus, számítógéprendszer-tervező, tanulmányait az ELTE Természettudományi Karán végezte. Kutatási területe a mesterséges és természetes nyelvek és ezek társadalmi hatásainak elemzése. A Jobbik Budaörsi Alapszervezetének alapító tagja, alelnöke.

9. választókerület – Premecz Enikő
Negyvenhárom éves, a Törökugratón él. Alapítója volt a Törökugrató Egyesületnek. Marketing menedzseri végzettsége van, aktívan tevékenykedik a környezet- és természetvédelem területén. 2010-től az Önkormányzat Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottságának tagja. A Jobbik Budaörsi Alapszervezetének alelnöke.

10. választókerület – Vida Viktor
Lelkes fiatal, tanulmányait a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen folytatja. Németül és angolul beszél, két éve rendezvényszervezéssel foglalkozik. A Jobbik Budaörsi Ifjúsági Tagozatának alelnöke, legfőbb célkitűzése a budaörsi fiatalság érdekeinek képviselete.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.