Változnak a menetrendek szombaton az Idesüss – Budaörs Napján

(Budaörs, 2014. augusztus 28. – Budaörsi Infó) 2014. augusztus 30-án lesz az Idesüss – Budaörs Napja városunkban. Ezért kis mértékű menetrend változásokra kell felkészülniük a tömegközlekedést igénybe vevőknek, mondta el Budaörsi Infónak Váradi Gábor, a helyi buszközlekedést bonyolító cég csoportvezetője. Ezen a napon a BKK járatainak útvonalát befolyásolja majd az útlezárás. A 288-as, és a 289-es buszok menetrendjét viszont nem.

A Fő út le lesz zárva, a Petőfi Sándor utca, és a Károly király utca között, a programok ideje alatt, vagyis 2014. augusztus 30-án, egész nap.

A 288-as és 299-es buszokat annyiban fogja érinteni, hogy mindenki a Baross utcán fog közlekedni, a nagy buszok is, és közösek lesznek a megállók is. Mondta el a Budaörsi Infónak Váradi Gábor.

A BKK járatait azonban már nagyobb mértékben fogja befolyásolni elmondása szerint.

“Több megálló ki fog maradni a BKK buszainak menetrendjéből az útlezárás miatt. Név szerint a Károly Király utcai megálló, a Kisfaludy utca megállója, a Kötő utcai megálló és a Városházánál lévő megállónál nem lehet majd sem le, sem pedig felszállni a buszokra. Így a Szabadság úton, a Templom tértől a Gimnáziumig nem fognak megállni a buszok. A terelő úton Baross utca sarkán, és az Árpád és Széles utcánál lehet majd még ezen a napon fel és leszállni.”

A programokhoz jó szórakozást, és gördülékeny közlekedést kívánunk!

Menetrendek_289_1

Menetrendek_289

Menetrendek_288_1

Menetrendek_288

Menetrendek_1

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.