Pénteken lesz az Állatkertek Éjszakája!

(Budaörs, 2014. augusztus 28. – Budaörsi Infó) A hétvégén lesz az Állatkertek Éjszakája. Cikkünkben találnak néhány gyakorlati tanácsot, hogy az állatkert-látogatás mindenki számára zavartalanul telhessen.

Közeledik az Állatkertek Éjszakája! Íme néhány gyakorlati tanács, hogy ez a rendhagyó péntek esti állatkert-látogatás kellemesen teljen mindenkinek:

– Érdemes a programra már most, elővételben megvásárolni a jegyeket, így a pénztáraknál elkerülhető a hosszas sorban állás! Az éjszakai eseményre csak a külön, erre az estére váltott belépőjegyek érvényesek (csak felnőttjegy illetve 2-14 éves korig gyermekjegy kapható)!

– Pénteken 19 órától az állatkert mindkét bejárata és a Holnemvolt Park bejáratai is nyitva lesznek, a gyorsabb bejutás érdekében célszerű azt a bejáratot megkeresni, ahol kisebb sort láttok (valószínűleg a Holnemvolt Park bejárata lesz a legnyerőbb, hiszen itt található a legtöbb kapu, nagyobb az áteresztő képesség).

– Kérjük, hogy ha zseblámpát hoztok, azzal az állatok és a többi látogatónk szemébe ne világítsatok, mert ez mindenkinek zavaró! Az állatkertben kihelyezett fáklyák az utak megvilágítását szolgálják, kérjük, hogy azokat ne szedjétek ki a helyükről és ne helyezzétek át máshová, mert ez tűz- és balesetveszélyes!

– Az esti programokat ezen az oldalon tekintheted meg: http://zoobudapest.com/tervezz-velunk/programtervezo/allatkertek-ejszakaja/allatkertek-ejszakaja-program

– Az állatkertben este nem látogatható az Emberszabásúak háza (gorillák és orangutánok) a Holnemvolt Parkban pedig nem üzemel a Hullámvasút. Ezen kívül minden állatház nyitva lesz és a játékok is üzemelnek majd (minden játéküzem csak 1 zseton/fő).

– A könnyebb közlekedés érdekében a Szavannaház és a Madagaszkár ház egyirányúsítva lesz, a Szavannaházba csak a zsiráfok felől, a Madagaszkár házba pedig a mangábék felől lehet majd belépni. A túloldali ajtók ezekben az épületekben csak kijáratként funkcionálnak!

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.