A Városháza nem játszóház! Vagy mégis? – Anyatejes nap Budaörsön

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs, 2014. augusztus 28. – Budaörsi Infó) A budaörsi Városházán ma is kemény munka folyt, azonban kicsit másként, mint a megszokott rutin. Az egy négyzetméterre jutó babakocsik száma meghaladta a határértéket, azonban ezzel egyenes arányosságban a jókedv is növekedett.

2014. augusztus 28-án tartották Budaörsön az Anyatejes napot, ahol a helyi családok vettek részt, és több édesanya vehetett át egy kitüntető oklevelet, amit a helyi védőnők állítottak ki számukra azért, mert az anyatejes táplálást vállalták. Több mint 250-en vettek részt a mai rendezvényen.

anyatejes_nap19_ Wittinghoff_tamas

 

A komoly tanácskozásokat, és a várost érintő ügyeket most a gyerekzsivaj váltotta fel, és ez még akkor sem változott, amikor Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere megpróbálta elmondani a beszédét. A képviselőkkel szemben a kicsik csak mosolyogtak egyet és nem értették, hogy az a magas bácsi miről is beszél. A védőnők, viszont megköszönték a polgármester úrnak, hogy támogatja ezt a Budaörsön kilenc éve tartó rendezvényt.

 

anyatejes_nap11

 

Ez a nap a családokról szólt, játszóházzal, arcfestéssel, élő zenével, tombolával és büfével. A támogató cégeknek lehetőséget biztosítottak kiállítóként, ezért érdemes volt a kinti folyosón is körbenézni, ahol közvetlenül kaphattak válaszokat az érdeklődők az egyes termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseikre.

 

anyatejes_nap8

 

Kovács Mónika védőnő a Budaörsi Infónak elmondta, hogy ennek a programnak nem az a célja, hogy tudományos előadásokat tartsanak, hanem inkább klubhangulatot szeretnének teremteni, ahol szeretnék megjutalmazni az anyukákat, akik anyatejjel táplálták a gyermekeiket.

 

anyatejes_nap5

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.