Balul sikerült születésnap

A budakeszi rendőrök egy születésnapját ünneplő férfit fogtak el, akit garázdasággal gyanúsítanak. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. Attila 22 éves pátyi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. augusztus 20-án a hajnali órákban a pátyi Széchenyi téren megtartott nyárbúcsúztató rendezvényen több személlyel összeszólalkozott. A 22 éves férfi ezt követően felborította és megrongálta a padokat, valamint- előzetes szóváltást követően- hátulról deréktájon rúgta a rendezvény egyik szervezőjét. S. Attila egy összetört sörös üveggel rá akart támadni a rendezvény egy másik szervezőjére is, de több ember felszólítására végül letette a földre az üveget.

A nyárbúcsúztatón a gyanúsított agresszíven viselkedett, több személybe belekötött, lökdöste őket. Magatartásával másokban megbotránkozást és riadalmat, valamint félelmet keltett.

 

A helyi férfit a budakeszi rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányság előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A további eljárást ellene– szabadlábon hagyása mellett– a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.