Először barátnőjét, majd egy segítséget nyújtó férfit bántalmazott

A budakeszi rendőrök egy 38 éves férfit állítottak elő.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Ü. Krisztián 38 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. augusztus 9-én 22 óra 30 perc körüli időben Budakeszin, az utcán bántalmazta élettársát. A nő az ütések következtében- az elsődleges orvosi vélemény alapján- könnyű sérüléseket szenvedett. A bűncselekményt egy arra járó férfi észlelte, aki felszólította Ü. Krisztiánt arra, hogy hagyja abba a bántalmazást, aminek a 38 éves férfi először eleget tett.

Ezt követően a gyanúsított a helyszínről távozó férfi után futott, akit megpróbált ököllel megütni, majd megrúgta a bal térdét. A rúgás következtében a sértett orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

Ü. Krisztiánt a budakeszi rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A büntetőeljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.