Neverland – Elárverezik Michael Jackson farmját

Elárverezik Michael Jackson farmját. A Neverland névre hallgató birtok akár 50 millió dollárért találhat új tulajdonosra – írja a Telegraph.

 

A birtok jelenleg egy befektetési cég tulajdonában van, amely 2008-ban vette meg az ingatlant 23,5 millió dollárért az akkor komoly adósságot felhalmozó popsztártól.

“Mi igazán csak a gondnokai voltunk ennek a különleges birtoknak, és büszkén mondhatjuk, hogy visszaállítottuk eredeti eleganciáját, amelyet Michael is megálmodott. Most azt fontolgatjuk, hogy eladásra kínáljuk az ingatlant” – nyilatkozta Thomas Barrack Jr., a Colony Capital befektetési cég képviselője.

A Jackson család szomorúságának adott hangot a hír miatt. A popsztár örökségének részét képező Encinó-i családi házat, amely magába foglalja Michael Jackson ikonikus stúdióját, továbbra is fenn fogják tartani.

A popsztár 1998-ban vette a Los Angelestől 240 kilométerre fekvő birtokot, ahová elefántokat és egzotikus kígyókat hozatott, valamint egy magánvasutat is fenntartott. A birtokon ezenkívül édességbolt és vidámparki játékok is voltak. Szakértők szerint Neverland akár 50 millió dollárt (11 milliárd forint) is érhet.

Jackson 2005-ben hagyta el a farmot, miután molesztálással vádolták meg.
http://www.telegraph.co.uk/culture/music/michael-jackson/11004642/Michael-Jacksons-Neverland-ranch-up-for-sale-for-up-to-50-million.html

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.