Tolvajokat kaptak el a rendőrök

A pilisvörösvári rendőrök egy 30 és egy 62 éves férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. József 62 éves és H. Sándor 30 éves pilisszentiváni lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint H. József és 30 éves társa 2014. július 28-án 23 óra 45 perc körüli időben bement egy pilisvörösvári zöldséges bolt hátsó, körbekerített udvarára, majd az ott lévő, lezárt hűtőkamra lakatját elkezdték egy fűrésszel levágni. A hűtőkamrában tárolt zöldségeket és gyümölcsöket- eltulajdonítási szándékkal- a magukkal vitt zacskókba és utazótáskába pakolták. A bűncselekményt észlelte egy állampolgár, aki értesítette a rendőrséget.

A két pilisszentiváni férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást– szabadlábon hagyásuk mellett– a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

rendorsegi_hir

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.