Korábbi sérelme miatt lopott

A budaörsi rendőrök egy 78 éves férfi fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. Péter 78 éves budaörsi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. július 25-én 11 óra körüli időben az egyik budaörsi bevásárlóközpontban magához vett és a zsebébe rejtett egy napszemüveget. Később egy vitamint kivett a papírdobozából és eltávolította róla az áruvédelmi eszközt, majd ezt a terméket is a nadrágja zsebébe csúsztatta. A kasszánál egyéb termékeket kifizetett, viszont a zsebében korábban elhelyezett két árucikket nem fizette ki. Az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai észlelték a lopást és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a férfit.

P. Pétert a budaörsi rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ennek során elmondta, hogy azért lopott az áruházból, hogy egy korábbi sérelme miatt elégtételt vegyen.

A gyanúsított a további eljárást– szabadlábon hagyása mellett– a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.