Kalapáccsal támadt a vendégekre

A 29 éves gyanúsított egy korábbi nézeteltérés miatt kalapáccsal támadt egy budakeszi söröző vendégeire, majd több berendezési tárgyat megrongált. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. András 29 éves budakeszi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. július 26-án a kora esti órákban egy budakeszi vendéglátóhelyen szóváltásba keveredett az ott lévő vendégekkel, melynek során őket szidalmazta és az egyik férfival szemben támadólag lépett fel. A vendég a támadást elhárította. R. András ekkor hazament.

Kis idő elteltével a 29 éves férfi visszatért a sörözőbe egy kalapáccsal, majd azzal a jelen lévő vendégekre támadt. Személyi sérülés nem történt, a sértettek ki tudtak térni a támadás elöl. Ezt követően a gyanúsított a kalapáccsal egy asztalt és több oszlopot ütni kezdett, majd hazament.

rendoresgi_hir_kalapacs2

R. Andrást a budakeszi rendőrök- a bejelentést követően- otthonában elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított ellen a további eljárást– szabadlábon hagyása mellett– a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

rendoresgi_hir_kalapacs

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.