Gyümölcsosztás a Budaörsi Gazdapiacon (fotóriport)

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs, 2014. július 26. – Budaörsi Infó) 2014. július 26-án reggel 10 órakor gyümölcsosztást szervezet a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság a nagycsaládosok részére. A rendezvény sikeresen zárult, 70 család vihetett haza 10 kiló befőznivaló szilvát és 3 kg cukrot. A rendezvény stratégiai partnere a Budaörsi Vöröskereszt és a budaörsi Nagycsaládosok Egyesülete volt. A rendezvényről bővebb beszámolót hétfőn olvashatnak portálunkon. Addig is nézzék meg fotógalériánkat a gyümölcsosztásról.

gyumolcs_osztas_gazdapiac15

facebook:

1 Komment

  1. […] Agrárgazdasági Bizottság gyümölcsosztást szervezett a nagycsaládosok részére amiről képes riportot közöltünk a Budaörsi Infó Online-on a hétvégén. A program stratégiai partnerei a nagycsaládosok […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.