Bántalmaztak egy idős asszonyt

A pátyi körzeti megbízott a budakeszi járőrökkel közösen egy 29 éves nőt fogott el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Renáta 29 éves pátyi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. július 1-jén 20 óra 30 perc körüli időben egy pátyi kereszteződésnél szóváltásba keveredett egy idős asszonnyal. A nő sérelmezte, hogy a sértett az ingatlanjáról kilógó faágakról szedi a meggyet. A vitatkozást követően Sz. Renáta megütötte az idős nőt, aki koránál fogva képtelen volt a támadás elhárítására, az ütés erejétől elesett és kórházi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

Sz. Renátát a pátyi körzeti megbízott- a budakeszi járőrök segítségével- a helyszínen elfogta és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállította, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A 29 éves nő ellen a büntetőeljárást – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.