Mobil készüléken is felmutatható a menetjegy a Volánbuszokon

A Volánbusz Zrt.  fejlesztette a belföldi és a nemzetközi internetes menetjegy- értékesítési felületeit, a korszerűsítésnek köszönhetően a belföldi járatokon már mobil készüléken is felmutatható a menetjegy – közölte a cég hétfőn.

 

A vállalat közleményében felhívja a figyelmet, hogy az elektronikus menetjegyeket bármikor ellenőrizhetik az utazás időtartama alatt, a nyomtatott jegyekhez hasonlóan.

A fejlesztés eredménye az is, hogy a vásárlónak nem szükséges a menetrendeket böngésznie, mivel az induló és érkező települések megadását követően az online jegyvásárlási rendszer csak azokat megállóhelyeket kínálja fel választásra, amelyek között van elérhető járat.

Bevezették az elektronikus számlázást is. Így a vevő e-mail címére automatikusan megkapja a teljes árú menetjegyekről szóló elektronikus számlát, amellyel a Volánbusz tehermentesíteni tudja belföldi pénztárait, egyúttal időt spórolva az utasoknak is.

Az új belföldi online értékesítési felület teljes mértékben elérhető már angol nyelven is – jegyzik meg a közleményben.

A Volánbusz Zrt. arra számít, hogy a fejlesztés eredményeként sokkal kevesebb vásárlási kísérlet hiúsul meg, és bővül az online elővétel.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.