Ma nyit a Gazdapiac Budaörsön

(Budaörs, 2014. május 10. – Budaörsi Infó) Már tart a lázas készülődés a Patkó utca melletti parkolóban, hisz ma nyitja meg először kapuit a Gazdapiac. Ne felejtsék el reggel fél 9-től mindenkit szeretettel várnak a megnyitón, majd pedig 9 órától bárki vásárolhat a piacon. Az eladásra kínált termékek palettája széles lesz, és ami a legfontosabb, hogy egytől egyig kiváló őstermelői áru. Lesz lehetőség termékeket kóstolni a tejföltől a füstölt árukig.

A tervek szerint délután kettőig fog működni a piac.

A következő héttől, szombatonként 6 és délután 14 óra között működik majd a piac. Természetesen lesz piacfelügyelő is, aki az elhelyezést és a gazdák közötti szervezést koordinálni fogja.

A piacon, mint ahogy azt már többször is megírtuk, a budaörsi gazdák fognak előtérbe kerülni, viszont a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság nyitva tartja a lehetőséget más gazdák számára is. A piacon való árusításra folyamatosan lehet jelentkezni.

A Budaörsi Infónak Kisberk Balázs a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság elnöke elmondta, hogy reggel hat óta tart a készülődés.

“Minden a tervek szerint zajlik a piac megnyitásával kapcsolatban. Már most sok érdeklődő volt a sátraknál, pedig még meg sem nyílt a piac. Reméljük, hogy az időjárás is kegyes lesz hozzánk. Mindenkit nagy szertettel várunk fél 9-től a Gazdapiacon.
A megnyitóról készült  korábbi interjúnkat Kisberk Balázzsal ide kattintva olvashatják. 

Kisberk Balázs a piac megnyitás előtt

Kisberk Balázs a piac megnyitás előtt

Hamarosan beszámolunk Önöknek a megnyitó eseményeiről is.

piac

piac2

 

 

piac3

pac4

pac6

piac5

 

piac7

piac8

budaorsi_agrargazdasagi_bizottsag2

 

 

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.