Csenger-Zalán Zsolt: a jó ügyek érdekében az “ördöggel” is összefogok

Az összesen tizenhét települést, egyebek mellett Budaörsöt és Budakeszit is magában foglaló Pest megyei 2-es választókerületben az oktatás és a közlekedés ügyeinek előremozdítása a legfontosabb cél – mondta a térségben a vasárnapi választáson ismét első helyen végző Csenger-Zalán Zsolt hétfőn az MTI-nek.

 

Az előző ciklusban is a Fidesz-KDNP-t erősítő politikus, Zsámbék polgármestere azzal indokolta tervét, hogy körzetében nagyon sok fiatal, illetve kisgyermekes család él. A közelmúltban nemcsak nekik, hanem választókerülete mind a 44 ezer háztartásába kiküldött egy kérdőívet tartalmazó levelet, melyben arra keresett választ: mi tetszett, s mi nem a 2010 óta velük, körülöttük történtekből, s min kellene változtatni – mondta “sajátos piackutatásáról” a régi-új képviselő.

A visszaérkezett több mint 3 ezer válasz is arra ösztönöz, hogy a 17 településen élőkkel együtt kell munkálkodni – fogalmazott a politikus. Hozzátette: a jó ügyek érdekében akár az “ördöggel” is szövetséget köt.

A vasárnapi győzelmet a Fidesz-KDNP, illetve a Fidesz vezette kormány elmúlt 4 éves politizálása pozitív hozadékaként értelmező Csenger-Zalán Zsolt úgy véli: az emberek voksaikkal elutasították azt a lejárató kampányt is, melyet pártszövetsége, illetve helyben ellene is folytattak a riválisok, de amire ő sosem reagált.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.