Húsvétváró kreatív műhelyt tartottak Budaörsön

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs – 2014. március 31., Budaörsi Infó) Tavaly indult útjára a budaörsi Kreatív Alkotóműhely és Börze. A hétvégén, szombaton és vasárnap, ismét a Budaörsi LLoyd Stúdió és Rendezvényközpontban (Budaörs, Gyár u. 2.) “kreatívkodhattak” az érdeklődők. Már a húsvétra készülődés jegyében lehetett tojást festeni, egyedi gyertyát készíteni, képet alkotni. Nézzék meg képgalériánkban milyen sokféle technika várta az alkotókat, hogy kipróbálják őket.

 

“A lelke mélyén mindenki vágyik rá, hogy az általa választott hobbyn keresztül saját kezűleg, maga alkosson valami szépet,
melyben önmagát is kifejezheti, miközben kikapcsolódik a mindennapi munkájából, egyéb tevékenységéből.
Ezért törekednünk kell arra, hogy legjobb tudásunk szerint, a legjobb eszközökkel szolgáljuk ki ezt az igényt –
szerintem ez lenne a kreatív hobby szakma küldetése.”

kreativ_alkoto_muhely9

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.