Telefonokat dobott az autónak

A 39 éves gyanúsított a vita hevében két telefont dobott egy személyautó tetejére. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Sándor 39 éves piliscsabai lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. március 25-én 18 óra 30 perc körüli időben a piliscsabai vasútállomás parkolójában beült egy személygépkocsi hátsó ülésére, amelyben volt felesége és annak jelenlegi élettársa ült. Ekkor szóváltásba keveredtek. Ennek során a gyanúsított észlelte, hogy vitapartnerei a telefonjaikkal rögzítik a veszekedést, ezért a két készüléket kicsavarta a kezükből, kiszállt a járműből és azokat nagy erővel a gépkocsi tetejéhez vágta.

A 39 éves férfit a pilisvörösvári rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A gyanúsított ellen a további eljárást– szabadlábon hagyása mellett– a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.