Úgy mint a nagyok – Ovis Olimpia Budaörsön (Képgalériával)

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs – 2014. március 25., Budaörsi Infó) Ha hétfőn valaki délután kettő tájt az Őszibarack utcában járt, azt is hihette akár, hogy egy nemzetközi mérkőzés folyik a Kesjár Csaba Általános Iskola tornatermében. Transzparensek, őrjöngő tömeg és hatalmas lelkesedés. Nem is csoda, hogy ilyen nagy volt az érdeklődés, hiszen hétfőn tartották 12. Ovis Olimpiát. 

 

Tíz óvoda gyerekei mérhették ma össze erőnlétüket az Ovis Olimpián. A tornaterem ajtajára akár ki is tehették volna a megtelt táblát, hiszen olyan sok szurkoló érkezett, hogy buzdítsák a kicsiket.

2014_ovi_olimpia_17_igazgato_no

Tóth Krisztina

Tóth Krisztina a Kesjár Csaba Általános Iskola igazgatója a Budaörsi Infónak elmondta, hogy ez nem egy egyszerű verseny, hanem “élet-halál” harc az óvodák között, de a szó legszebb értelmében.

“A kicsik hónapokon keresztül készülnek a feladatokra. Mindig megkapják  előre, hogy mi az a gyakorlat ami szerepelni fog a versenyen  Az óvónők elképesztő lelkesedéssel edzőként mellettük állnak. Itt van fél Budaörs ilyenkor: szülő, nagyszülő, kolléga. A gyerekek nagyon komolyan veszik  azt, hogy nekik itt nyerniük kell.”

2014_ovi_olimpia_2

“Az Ovis Olimpia lehetőséget ad nekünk arra, hogy megismerjük őket, és amikor jönnek hozzánk iskolába már nem lesz számukra idegen a környezet. A szülők is nagyon szeretik ezt a programot, mert a gyerekeiket olyan helyzetben látják, amilyenben nem szokták. Úgy látom, hogy iskoláskorúak is vannak közöttünk, tehát egyfajta érési folyamat látszik itt a feladatban való összpontosításban.”

 

2014_ovi_olimpia_16

 

Milyen jutalomban részesülnek a résztvevők?

“Természetesen nálunk csak győztesek vannak, ezért minden résztvevő egy érmet és egy doboz gyümölcslevet kapott. A győztes ovi egy kupával, és minden óvoda egy ajándékutalvánnyal lett gazdagabb.”

A verseny nagyon szoros volt, de végül a Csillagfürt Óvoda léphetett fel a dobogó legfelső fokára. Kovácsné Kóródi Zsuzsa a győztes csapat gyógytestnevelője megosztotta velünk sikerük titkát.

“Ők teljesen átlagos képességű gyerekek, heti négy testnevelés foglalkozásuk van. Úgy gondolom, hogy ez nagyon sokat számít, ez lenne a nagy titkok nyitja.”

 

2014_ovi_olimpia_29

A győztes ovi

 

Jövőre ismét lesz olimpia, és a kicsiket elnézve jövőre is kemény küzdelemre számíthatunk. Az olimpiai eredményeket a lent látható képen láthatják. Gratulálunk a résztvevőknek!

 

2014_ovi_olimpia_28

Az Ovis Olimpia eredményei

(Budaörsi Infó – Fotók: MSE, Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.