Előzetesbe került a volt feleségét bántalmazó budaörsi férfi

Budaörsön bántalmazta volt feleségét egy 51 éves férfi. 

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított testi sértés bűntett kísérlet és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt N. Cs. 51 éves budaörsi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. március 21-én 14 óra 30 perc körüli időben budaörsi házuk udvarán veszett össze volt feleségével, akit bántalmazni kezdett. A sértett – hogy védje magát -, átszaladt az egyik szomszédhoz, akitől segítséget akart kérni.

Az 51 éves férfi az asszony után indult és tovább folytatta a fenyegetést. Mivel a gyanúsított nem tudott a sértett után bemenni a szomszéd ingatlanba, ezért eltörte a bejárati kapu mellett lévő oszlopot, elhajlította a kerítést, és bejutott a házba. Ott ismét bántalmazni kezdte a nőt. A dulakodásnak az időközben helyszínre érkező gyermekük vetett véget. A sértettnek a bántalmazás következtében orvosi ellátást igénylő sérülése keletkezett.

A bántalmazót a rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. Az illetékes bíróság 2014. március 24-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Ellene a további büntetőeljárást – fogvatartása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

budaorsi_bantalmazas_rendorseg2014marc

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.