Március végén nyit a megújult Akvárium Klub

Zenés bárral, 1500, illetve 700 fős koncertteremmel, bisztró-étteremmel és számos technikai és kényelmi újítással várja a megújult Akvárium Klub a látogatókat március 30-tól a budapesti Erzsébet téren.

 

A nyitó napon, délelőtt a Ghymes, este pedig a Magashegyi Underground ad koncertet. A következő hét végén már csütörtöktől számos neves fellépő, többek között a Punnany Massif, az Irie Maffia és a Tosca is a hely vendége lesz, tavasszal pedig John Mayall és a Quimby is fellép az Akváriumban – közölték az üzemeltetők az MTI-vel kedden.

Nagy hall névre hallgat az Akvárium föld alatti, új koncertterme, amely felszereltségének köszönhetően nem csupán könnyűzenei koncertek, de üzleti események, konferenciák, fogadások lebonyolítására is alkalmas lesz. Az üzemeltetők a hang- és fénytechnika fejlesztése mellett a terem bútorzatát is kicserélték, így az 1500 fős teremben akár 600 ülőhely is kialakítható.

Egy szinttel feljebb, a kis hall azonos technikai adottságokkal 700 fő álló, vagy 300 fő ülő vendég befogadására vált alkalmassá a felújítás után. Erre a helyre hetente általában három alkalommal szerveznek majd koncerteket, magyar és külföldi DJ-ket, de helyet kapnak itt fontos lemezbemutatók és a nagyobb közönséget vonzó party-sorozatok is.

A VOLT Music Bar szerdától szombatig éjszakai programokkal nyitva tartó “klub lesz a klubban”, boxokkal, fotelekkel, 200 vendéget tud fogadni esténként, a hangulatról magyar és külföldi DJ-k gondoskodnak majd.     Csütörtökönként ugyanitt a Petőfi rádió DJ-i pörgetik a lemezeket, amit a rádió élőben közvetíti majd. A nyitó hétvégén Sebastian Leger is a klub vendégelőadója lesz. A bár különlegessége, hogy a falakat a VOLT Fesztiválon korábban megfordult világsztárok eredeti, dedikált csillagai díszítik Skrillextől a Prodigyn át a Faith No More-ig.

Az Akvárium a kortárs képzőművészet, a színház és más előadások rendszeres színhelye is lesz: az üzemeltetők szándéka szerint hétvégente gyerekprogramok, színielőadások, illetve különböző pódiumbeszélgetések is szerephez jutnak. A nyitás alkalmából 14 hazai kortárs képzőművész Budapest 2014 címmel, az Akvárium felkérésére készített alkotásait mutatja be, amelyek később a helyszínen megvásárolhatók lesznek.

A klub előterében, a mesterséges tó alatt nyíló Aqua Bisztró már a korai órákban reggelivel, később napi menüvel, illetve bisztró-konyhával várja a vendégeket.

Az innovatív megoldások tekintetében a helyszínen 4G mobilinternet lehet használni, az élő, internetes közvetítés segítségével pedig számos programot a közönség akár otthonról is figyelemmel kísérhet.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.