Budaörsi rajzpályázat iskolásoknak

(Budaörs, 2014. március 18 – Budaörsi Infó) A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottsága, a Pest Megyei Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége közös rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyerekek részére két korcsoportban (alsós, felsős).

A pályázat témája: „Ismerkedj meg a tanyán tartott állatokkal és a neked legszimpatikusabbat rajzold le.”

A pályamunkákat 2014. április 02. – április 30. között lehet eljuttatni a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság részére.

Cím: Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság, Budaörs 3, Pf. 22., 2043

Eredményhirdetés: 2014. május 10. (szombat) 16 óra Jókai Mór Művelődési Központ.

A korcsoportonkénti 3-3 nyertest értékes nyereménnyel jutalmazzák.

A szerkesztőségünk vendége volt Kisberk Balázs, a Budaörs Agrárgazdasági Bizottság elnöke, akit a pályázat részleteiről kérdeztünk.

„A pályázatokat A4-es méretben, tetszőleges technikával készíthetik a fiatalok. A mű mellé fel kell írni a készítő nevét és az életkorát. Fontos, hogy a jelentkezőknek nem kell feltétlenül Budaörsön lakniuk, elég ha valamelyik helyi közoktatási intézményben tanulnak.” – mondta el Kisberk Balázs.

kisberk_balazs_agrar

Kisberk Balázs (Fotó: MSE, Budaörsi Infó)

Mi lesz a beküldött rajzok sorsa?

„A rajzokból szeretnénk egy kiállítást szervezni, ami egy hónapig lenne látogatható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara székházában. A Kamara felbuzdult a budaörsi kezdeményezésen, és országos kezdeményezést kíván indítani ebből a rajzpályázatból attól függően, hogy milyen lesz itt Budaörsön a  fogadtatása.”

 

Sok sikert, és sok jelentkezőt kívánunk a pályázathoz a szervezőknek. Természetesen a verseny további részleteiről is beszámolunk majd. 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.