Válasszuk Budaörsöt – A Budaörsi Infó a postaládákban!

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs, 2014. március 12. – Budaörsi Infó) Eltelt egy hónap, és a Budaörsi Infó ismét a postaládákban várja, hogy informálhasson, vagy egy hosszú nap után mosolyt csaljon az olvasók arcára.  

A címlapsztorinkból megtudhatják, hogy milyen “fába vágtuk a fejszénket”, vagyis, hogy miként kívánjuk Budaörsöt “alvó városból” Alkotóvárossá átalakítani. Bízunk abban, hogy az Önkormányzat támogatni fogja az elképzeléseinket, és lesz lehetőségünk olyan szellemi pezsgést generálni Budaörsön, aminek köszönhetően ismét magunkénak érezhetjük a várost. Az ügy fejleményeiről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

A márciusi Budaörsi Infóban Mák Éva gasztronavigátor rovatában az egzotikus harcsanyársak elkészítéséhez kapunk útmutatást. Majd budaörsi közérdekű híreink követeznek, amelyekben beszámolunk a nemrég nyílt kormányablakról, és arról is, hogy milyen különleges meglepetéssel készül Budaörs, testvérvárosa Bretzfeld számára.

A közkedvelt képes oldalunkon a fent említett bretzfeldi ajándék elkészítésébe kaphatnak betekintést az érdeklődők, és a Civil kurázsi az Európai Unióban Budaörsön című képzőművészeti kiállításról láthatnak néhány képet. Ebben a hónapban Vona Gábor budaörsi sétáját és a Közéleti Klub egyik előadásának képeit is megtalálhatják újságunkban.

Égető ügyek című rovatunk tovább folytatódik, azonban most nem káreseteket kívánunk benne bemutatni Önöknek, vagy életmentési technikákat, hanem egy örömhírt. Márciusi számunkból azt is megtudhatják, hogy miért jó önkéntes tűzoltónak lenni.

Őze Lajos Vers-és Prózamondó Verseny is volt az elmúlt hónapban Budaörsön. Szerkesztőségünk itt is jelen volt, és beszámolt az eseményről.

Az ötödik oldalon fontos közérdekű információkat olvashatnak a helyi buszközlekedéssel kapcsolatban. Vendégünk volt Váradi Gábor a helyi buszközlekedést lebonyolító cég csoportvezetője, és a továbbiakban is napi kapcsolatban leszünk vele, hogy ha bármilyen változás történne a tömegközlekedésben, akkor Önök tudjanak róla először.

Folyamatosan szeretnénk az összes budaörsi egyesületet, alapítványt bemutatni Önöknek, és ehavi számunkban már három helyi szervezet terítékre is került.

Múlt hónapban Csókay Ákos, a KSH.hu Kft. vezetője is szerkesztőségünkbe látogatott, akit a  Budaörs Város Önkormányzata által rendelt közvéleménykutatásról kérdeztük.

Az újság hátoldalán pedig egy MédiaKommandós gyöngyszemet találhatnak. Megéri megnézni.

Jó szórakozást kívánunk!

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.