Fotópályázatot nyert a Budaörsi Infó munkatársa

(Budaörs, 2014. március 12. – Budaörsi Infó) Az “Éjszakai fények” fotópályázatot 2014. január 6. és február 28. között hirdette meg a Budaörsi Fotó Műhely. A verseny lezárult és legnagyobb örömünkre a Budaörsi Infó egyik munkatársa, Májer MSE is a díjazottak között volt. 

 

A fotópályázat témája az éjszakai fények bemutatása volt egy fénykép segítségével. A Facebookon lehetett szavazással segíteni a versenyzőknek.

A verseny eredménye a következő lett:

 

1. helyezettek:

Májer MSE: Piros-Sárga-Zöld

Vámosi Patrik: Felkelő Hold

2. helyezett:

Marko Attila: Mókuskerék

3. helyezett:

Gerócs Balázs: Lens FLare

 

A verseny első helyezett fotósa Májer MSE, a Budaörsi Infó vezető szerkesztőjeként dolgozik 2013-óta. Képeivel színesíti a helyi híreket. Az újságírás és fotózás mellett videó készítéssel foglalkozik.

MSE a Budaörsi Infónak elmondta a pályázattal kapcsolatban, hogy az utolsó nap csatlakozott csak be a versenybe.

„A szavazás lezárásnak utolsó napján küldtem be a Budaörsi Fotó Műhelybe az egyik éjszakai képemet Budaörsről. Mivel már nem volt sok idő hátra a szavazásból, ezért meg sem fordult a fejemben, hogy akár nyerhetek is, viszont egyik pillanatról a másikra több száz szavazat érkezett az én képemre is. A verseny nagyon szoros volt, és mivel verseny kiírói nem tudták meghatározni, hogy éjfélkor, a lezárás pillanatában kinek volt több szavazata, így két első helyezettet hirdettek, és én voltam az egyik.”

A díjnyertes fotó Budaörsön készült a 2013-as Adventi városi ünnepség éjszakáján a Szabadság úton a Templom téren a közlekedési lámpánál. A fotóból a Fotó Műhely készített egy vászonnyomatot is, ezt láthatják a lenti képen.

Még egyszer szívből gratulálunk munkatársunknak.

mse_ejszakai_fenyek_webre

 

(A Budaörsi Infó csapata)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.