Gépkocsiból loptak

A két gyanúsított egy budaörsi áruház parkolójában tört fel egy személygépkocsit. 

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. István 42 éves budapesti és R. Tibor 38 éves kállói lakos ellen.

A rendőrségre egy budaörsi áruház biztonsági szolgálatától 2014. március 7-én 13 óra körüli időben érkezett bejelentés arról, hogy két férfi a parkolóban álló járműveket megpróbálta feltörni, illetve az egyik személygépkocsi csomagtartóját kinyitották, abban kutattak, majd bezárták és távoztak. A helyszínre kiérkező rendőrök a bejelentő által adott személyleírás alapján intézkedés alá vonták P. Istvánt és R. Tibort. A ruházatuk, valamint a járművük átvizsgálása során a járőrök egy, a távirányítású zárak blokkolására alkalmas eszközt, egy fúrószárat, egy pár szövetkesztyűt, valamint egy GPS készüléket találtak.

A navigációs készülékről kiderült, hogy a gyanúsítottak azt a parkolóban feltört gépkocsiból tulajdonították el.

A járőrök a 42 éves férfit és társát a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

rendorsegi_cikk_budaors

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.