Budaörsiek a csúcson – Országos asztalitenisz sikerek

(Budaörs – 2014. március 3., Budaörsi Infó) Tegnap fejeződött be Celldömölkön a 97. Felnőtt Asztalitenisz Országos Bajnokság, ahol budaörsi versenyzőink kiemelkedő eredményeket értek el. 2013-ban ennek az eseménynek mi voltunk a házigazdái Budaörsön, a BVUSS létesítményében, ahol a hazai kiváló körülményeknek, illetve az évek óta tartó kiemelkedő szakmai munkának köszönhetően, a Budaörsi Sport Club versenyzői lettek a legeredményesebbek egész Magyarországon. (1 arany-, 3 ezüst- és 2 bronzéremmel).

 

Idén, Celldömölkön is bebizonyosodott, hogy továbbra is a budaörsi a legmeghatározóbb klub a hazai asztalitenisz életben, hiszen Madarász Dóra egyéniben, és párosban is – Pergel Szandrával – Magyar Bajnok lett, illetve Szandra egyéniben bronzérmet szerzett (idén nem rendeztek vegyes párost).

Az idei szezon két legkiemelkedőbb egyéni versenyén, a TOP 12-n, és az Országos Bajnokságon Szandra és Dóra összesen 5 érmet szerzett (3 arany, 1 ezüst és 1 bronz), amivel méltóképpen bizonyítják azt a munkát, ami az asztalitenisz szakosztályban folyik.

 Szvitán Krisztina a Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztályának vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy:

„Célunkat, miszerint a budaörsi pingpongozni vágyó iskolás gyerekeknek, fiataloknak példaképeket kívánunk állítani elértük. Ez a siker természetesen számunkra óriási büszkeséget jelent, és próbálunk megállni egy pillanatra ünnepelni, de mint mindig a sportban, ez is csak „átmeneti”, és tovább dolgozunk, hogy ezek az eredmények meg tudjanak maradni, vagy akár még túl is szárnyaljuk őket.

Hosszas megállásra azért sincsen idő, mert folytatódik a magyar csapatbajnokság, a Klubcsapatok Szuperligája, és a lányok készülnek a válogatottal a májusban, Tokióban megrendezésre kerülő Csapat Világbajnokságra is.”

budaorsi_ping_pong

 

További sok sikert kívánunk a csapatnak. Gratulálunk!

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.