Először jelent meg a nyilvánosság előtt a francia elnök volt és jelenlegi barátnője

Először jelent meg a nyilvánosság előtt péntek este Julie Gayet színésznő azóta, hogy január elején egy bulvármagazin megírta, viszonya van Francois Hollande államfővel. Hollande addigi élettársa, Valérie Trierweiler is péntek este jelent meg először a nyilvánosság előtt.

 

A két nő nem együtt volt. Gayet César-díjkiosztón, Trierweiler Dior-divatbemutatón jelent meg.
A 41 éves színésznő a 39. César-díjkiosztó gálán vett részt, ahol a francia diplomácia kulisszáiba betekintést nyújtó Quai d,Orsay (a francia külügyminisztérium neve) című filmben nyújtott alakításáért jelölést kapott a legjobb mellékszereplő kategóriában. Julie Gayet egyedül érkezett a gálára.

A Closer című bulvár lap január 10-én megjelent számában hétoldalas, fényképekkel illusztrált összeállításban számolt be arról, hogy az 59 éves Hollande-nak viszonya van a színésznővel. A közterületen készült fotókon az elnök és a színésznő nem látható együtt, mindkettőjüket állítólag azon párizsi lakóház előtt fotózták le, ahol rendszeresen találkoztak.

Gayet először magánélet megsértése miatt tett feljelentést a lap ellen, majd két héttel ezelőtt más életének veszélyeztetése miatt újabb feljelentést tett az őt zaklató lesifotósok ellen is. A leleplezés óta egyébként a színésznő valamennyi nyilvános programját lemondta.

A köztársasági elnök nem tett feljelentést a lap ellen, de arról nem volt hajlandó nyilatkozni, hogy valóban van-e viszonya a  színésznővel. Mindenestre addigi élettársával, Valérie Trierweilerrel azóta szakított. A 48 éves újságírónő is péntek este jelent meg először a nyilvánosság előtt a botrány kirobbanása óta. Ő a Dior divatbemutatóján tűnt fel a párizsi Rodin Múzeumban, ahova testőrök nélkül, egyedül érkezett, és az első sorban foglalt helyet.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.