Gyurcsány lehetővé tenné az örökbefogadást a melegeknek

Nemcsak a homoszexuálisok házasságát iktatná törvénybe Gyurcsány Ferenc, hanem a gyermekek örökbefogadását is lehetővé tenné számukra – írta pénteki számában a Magyar Nemzet egy, a birtokába került hangfelvételre hivatkozva.

 

A Demokratikus Koalíció elnöke az ELTE Bibó István Szakkollégium meghívására vett részt szerdán egy beszélgetésen, amelyen kizárólag a szakkollégium diákjai lehettek részt és amelynek a hangfelvétele a lap birtokába került. A Magyar Nemzet szerint a rendezvényen Gyurcsány Ferenc azt mondta: “csak azért nem nyújtottuk be a törvénytervezetünket erre vonatkozóan, mert nem akarjuk az összefogást megzavarni. Mert ettől csuklanának a szocialisták, azt hiszem.”

A volt kormányfő azt mondta: “kulturális és szexuális, hitbéli, identitásválasztási ügyekben mélységesen liberális vagyok. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit gondolok és mit hiszek”. A lap szerint ezt követően kifejtette: “és hiszem, vallom azt a nagyon hagyományos liberális elvet, hogy addig terjed az én szabadságom, amíg nem zavarja a másik szabadságát”.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.