Fidesz: A Gyurcsány-koalíció jelenleg is kórusban hazudik

A Gyurcsány-koalíció jelenleg is kórusban hazudik – így reagált a nagyobbik kormánypárt szerdán közleményben arra, hogy a baloldali összefogás szerint a paksi atomerőmű bővítéséről Oroszországgal kötött megállapodás évtizedekre devizaadóst csinál minden magyarból, és eladja az ország függetlenségét.

 

A Fidesz erre válaszul azt írta: “ma már nemcsak azt tudjuk, hogy korábban mindannyian támogatták a paksi atomerőmű bővítését és milliárdokat kaszált rajta a szocialista Józsa István és 80 millió forintot Gyurcsány Ferenc is, hanem ma már azt is tudjuk, hogy még egy évvel ezelőtt Mesterházy Attila is egy francia óriásvállalattal tárgyalt titokban a paksi bővítésről”.

Hozzátették: a paksi fejlesztés éppen a hosszú távú rezsicsökkentéshez szükséges. A fejlesztés a magyar államadósságra nincs érdemi hatással, mivel a gazdaság talpra állt, az államadósság csökkenő pályán van és a fejlesztés az ország vagyonát gyarapítja.

Emellett tízezer munkahelyet is teremt – fűzték hozzá. “Ezeket a Gyurcsány-koalíció is pontosan tudja, de mégis hazudnak, ami azért is elképesztő, mert ugyanez a Gyurcsány-koalíció volt az, amely megduplázta az államadósságot, titokban tárgyalt a bővítésről mindenféle külföldi üzleti körökkel és még vagyonokat is kaszált az atomerőművön színlelt szerződésekkel” – zárta közleményét a Fidesz.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.