Május 4-én mutatják be A Simpson család Lego-epizódját

Május 4-én sugározzák a brit és észak-amerikai televízióban A Simpson család című rajzfilmsorozat Lego-epizódját, amelyben Springfield városa és minden lakója Lego-formában jelenik meg.

 

Az amerikai televíziózás történetének leghosszabban futó animációs sorozatában az 550. epizód a Brick Like Me címet kapta. A főhős, Homer Simpson arra ébred, hogy kedves városában minden és mindenki Legóból van. A családapának rá kell jönnie, hogyan kaphatja vissza saját, megszokott életét és környezetét.

A népszerű széria tavaly őszi, 25. szezonjában több meglepetés várta a rajongókat: októberben például Guillermo del Toro rendezte a halloweeni epizódot, több mint száz utalást rejtve el klasszikus és kultikussá vált horrorfilmekből – emlékeztetett hétfői online cikkében a The Daily Telegraph.

A világ első egész estés Lego-mozifilmjét február 6-án mutatták be a mozik. A Lego kaland forgalmazása második hétvégéjén 48,8 millió dollárt adott hozzá premierhétvégi 61,9 millió dolláros bevételéhez az észak-amerikai mozikban.
http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/10643827/Entire-Simpsons-episode-to-be-built-from-Lego.html

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.