Lehull a lepel a Budaörsi MédiaKommandóról

(Budaörs – 2014. február 15.,  Budaörsi Infó) A már oly sokszor emlegetett és egyre ismertebb budaörsi MédiaKommandó úgy döntött, hogy hétköznapi hőseinek felfedi kilétét. Tudtuk jól, hogy egyszer elérkezik ez a pillanat, amikor a közakarat győz, és le kell, hogy hulljon a lepel, de nem gondoltuk, hogy ez ilyen hamar megtörténik. Nem kívánjuk minden harcosunk anonimitását felfedni, csupán az elit alakulat egyes vezetőit szeretnénk néhány szóban bemutatni a teljesség igénye nélkül

 

Az amazonok publikációs fedőnevei a következők: Ré ügynök, MP és Evangeline. Az urak táborát Papa és Pactolous vezeti. A vezetőséget a cikkben található fotók alapján könynyen felismerhetik akár az utcán is, hiszen köztünk élnek. Arra kérnénk Önöket, hogy NE bámulják meg őket találkozás esetén különc megjelenésük miatt. Munkájukat ne nehezítsék autogramkéréssel vagy közös fotó igényükkel.

mediakommando1

 

mediakommando2

Amit megtehetnek, hogy a www.budaorsiinfo/mediakommando. hu oldalon nyomon követik írásaikat és megosztják ismerőseikkel is az információt, hogy Budaörsön elindult egy kezdeményezés, amelynek célja a vélemény szabad kinyilvánítása és a fekete és fehér közötti éles különbségek elmosása.

A MédiaKommandó egy olyan izgalmas lehetőség a kommunikációra, ahol az újságírás iránt érdeklődők kipróbálhatják magukat élesben, és ez mellett még a lakosság információigényét is kiszolgálják egy másik, sajátos szemszögből nézve.

Egy olyan generáció „kiképzése” a célunk, aki tud olvasni a sorok között, és a médiamanipulációk ellen fel van már vértezve tudással és tisztánlátással. Megfelelő értékítélettel és letisztult világképpel rendelkezik. Ha tud olyan emberről, akire ráillenek a fent leírtak, akkor javasolja neki, hogy csatlakozzon mozgalmunkhoz, és mielőbb jelentkezzen a budaorsiinfo@starkiss.hu e-mail címen közszolgálatra.

De ki tudja, lehet hogy már az Ön ismerőse is közénk tartozik?

(Budaörsi Infó/Médiakommandó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.