Nagy leleplezés a februári Budaörsi Infóban

Ismét eltelt egy hónap, és a januári ajándék naptáras után a Budaörsi Infó februári számát is hamarosan megtalálják a postaládákban. Keressék és szeressék mert most is találnak benne néhány meglepetést.

 

Az második oldalon mindjárt egy finom tepertős pogácsa recepttel alapozzuk meg a jó kedvet, majd pedig egy rövid beszámolót olvashatnak arról hogy mi történt a legutóbbi Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fórumán Budaörsön. Erről a sokakat érintő ügyről olvashatnak bővebb terjedelemben is itt az Online felületünkön.

Képes oldalunkkal kiállításra és koszorúzásra kalauzoljuk el önöket, és azt is megnézhetik, hogy az idei két napos tél milyen nyomokat hagyott a városban.

februari_budaorsi_info_ujsag3

Veszélyességi faktor rovatunkból megtudhatják, hogy mit tegyenek, ha az arcukra fagy a mosoly, és miként mentsenek életet, ha vékony jégre tévednek.

februari_budaorsi_info_ujsag5

Kultúra rovatunk vendégei a budaörsi Rímkovácsok voltak, akik a 2006 óta működő Egyesületük munkájáról számoltak be nekünk.

A jó programok házhoz jönnek, és hogy mikor, az újságunkból ez is kiderül az ötödik oldalon. Géczy -Gál Szilvia a Polgármesteri Kabinet kulturális ügyintézője és Zsák András a sportért felelős munkatárs az elmúlt év sikeres programjairól mesélt nekünk, és arról, hogy mi várható ebben az évben.

Ízelítőt olvashatnak a helyi önkormányzati képviselők Évértékelőiből. Két oldalon összefoglaltuk, hogy miként vélekednek munkájukról és hogy mit tartanak a legfontosabbnak Budaörs életében. A velük készült teljes videóriportokat hírportálunkon megtekinthetik.

Végül, de nem utolsó sorban, újságunk hátlapján lerántjuk a leplet a MédiaKommandó vezérkaráról. Képekkel ellátott beszámolót olvashatnak az elit alakulat munkájáról.

Szeressenek, keressenek minket! Megéri megnézni!

februari_budaorsi_info_ujsag4

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.