Pro és kontra – Bajnai kommentje Orbán Viktor Facebook-oldalán

Az Együtt-PM szerint törölték, Kaminski Fanny, a miniszterelnök Facebook-oldalának szerkesztője szerint nem törölték Bajnai kommentjét Orbán Facebook-oldaláról.

 

Együtt-PM: törölték Bajnai kommentjét Orbán Facebook-oldaláról

Az Együtt-PM szerint törölték Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldaláról Bajnai Gordon hozzászólását.

    Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője pénteken a Facebookon kommentálta Orbán Viktor csütörtök esti videoüzenetét, amelyben a kormányfő lelkesítőnek nevezte a friss foglalkoztatási és munkanélküliségi adatokat.
    Bajnai Gordon kommentjében egyebek között azt írta, hogy “csak a kozmetikázott adatok szépek, Miniszterelnök úr! Majd akkor lesz ok az örömre, ha versenyszférában alkalmazásban állók száma nem lesz 6 ezerrel alacsonyabb, mint 2010 azonos időszakában. Ha nem 19 és fél hónap lesz az átlagos munkakeresési idő, ha valaki munkanélkülivé válik. Ha a közmunka nem álcázott munkanélküliség lesz és a közmunkások bére nem lesz 12 ezer forinttal kevesebb, mint 2010-ben”.
    Bajnai Gordon úgy fogalmazott, hogy “a magyar gazdasági menekültek és a 312-es euró az ön unortodox gazdaságpolitikájának a csődjéről szólnak”.
    Az Együtt-PM szerint “a rezsim névadója láthatóan nem szeret a valóssággal szembesülni”, ugyanis a volt miniszterelnök kommentjét Orbán Viktor oldaláról hamarosan törölték. “A posztot cenzúrázta Orbán Viktor, vagy azok, akik a nevében facebookoznak” – fogalmaztak a közleményben, amelyhez mellékelték az eltávolított komment képernyőképét is.

 

Nem törölték Bajnai kommentjét Orbán Facebook-oldaláról az oldal szerkesztője szerint

Nem törölték Bajnai Gordon kommentjét Orbán Viktor kormányfő Facebook-oldaláról, hanem az fennakadt a spam- és trollszűrőn – közölte Kaminski Fanny, a miniszterelnök Facebook-oldalának szerkesztője pénteken este az MTI-vel.

    Az oldal szerkesztője arra reagált, hogy az Együtt-PM korábbi közleménye szerint Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője pénteken a Facebookon kommentálta Orbán Viktor csütörtök esti videoüzenetét, azonban azt törölték, “a posztot cenzúrázta Orbán Viktor, vagy azok, akik a nevében facebookoznak”.
    Kaminski Fanny szerint ezzel szemben azt történt, hogy Orbán Viktor oldalának felhasználói közül olyan sokan jelentették levélszemétként (spamként) a Facebook felé Bajnai Gordon hozzászólását, hogy azt a Facebook a levélszemetek (spamek) közé helyezte át, így a volt miniszterelnök kommentje automatikusan eltűnt Orbán Viktor oldaláról. A szerkesztő a közleményében mellékelte az oldal adminisztrációs felületének képernyőképét is.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.