Katasztrófavédelem: senki ne induljon útnak Szerbiába!

A katasztrófavédelem arra kéri a Szerbiába készülőket, hogy ne induljanak útnak, a már úton lévők pedig kerüljék el a magyar-szerb határátkelőket, miután a szerb hatóságok az országban kialakult rendkívüli időjárási helyzet miatt szombat délutántól megtiltották, hogy a személy- és teherjárművek behajtsanak Szerbiába.

Így jelenleg egyik Bács-Kiskun és Csongrád megyei határátkelőn sem lehet belépni Szerbiába – írta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-hez eljuttatott tájékoztatásában.

Az 53-as út Tompát elkerülő szakaszán a hófúvásban veszteglő kamionok 2014. február 1-jén. A szerbiai hatóságok ezen a napon 13 órától megtiltották az országukba belépő személy- és teherforgalmat valamennyi Csongrád és Bács-Kiskun megyei határátkelőn. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Az 53-as út Tompát elkerülő szakaszán a hófúvásban veszteglő kamionok 2014. február 1-jén. A szerbiai hatóságok ezen a napon 13 órától megtiltották az országukba belépő személy- és teherforgalmat valamennyi Csongrád és Bács-Kiskun megyei határátkelőn.
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.