Garázdaság

Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Róbert 43 éves zsámbéki lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. január 26-án barátjával és élettársával italozott együtt Zsámbékon. A társaság 21 óra 30 perc körüli időben hazafelé indult, miközben a gyanúsított – feltehetően szerelemféltésből – veszekedni kezdett a sértettel, majd verekedést provokált. A sértett ez elől kitért és beült barátja mellé az autóba, majd hazament. K. Róbert utánuk ment és az autó vezetőjét egy alkalommal fejen ütötte.

Az esemény közben egy városőr érkezett a helyszínre, akinek segítségével a gyanúsítottat a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.
A járőrök K. Róbertet a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ellene folytatott eljárást lezárta, az iratokat 2014. január 28-án bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.