Szemeteszsákot húztak a rendszámtáblára

A budaörsi rendőrök egy 38 és egy 39 éves férfit gyanúsítottként hallgattak ki, miután akkumulátorokat próbáltak meg ellopni. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. József 38 éves és Sz. János 39 éves budapesti lakosok ellen.

A budaörsi járőrök 2014. január 13-án 1 óra körüli időben intézkedés alá vonták a gyanúsítottakat Budaörsön, mert az általuk használt személygépkocsi rendszámtáblái sötét színű fóliával voltak letakarva. A két férfi az elszámoltatás során többször ellentmondásba keveredett. A gépjármű átvizsgálása során a rendőrök benzines kannát és egyéb, a benzin leszívására alkalmas eszközöket találtak és foglaltak le.

Sz. Józsefet és társát a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ennek során kiderült, hogy amíg Sz. János egy budaörsi telephelyről akkumulátorokat tulajdonított el, addig Sz. József az autójában tartózkodott és figyelt.

A további eljárást ellenük – őrizetbe vételük mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

rendorsegihir1

rendorsegihir2

rendorsegihir3

rendorsegihir4

rendorsegihir5

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.