Véleményezze Ön is a településrendezési eszközök tervezetét!

Elkészült Budaörs településrendezési eszközeinek tervezete. A tervekben foglaltak szakmai véleményezése előtt szeretné a város vezetése az itt élők véleményét is megismerni, ezért Budaörs Város Településszerkezeti Terve és Helyi Építési Szabályzata jóváhagyandó munkarészeinek tervezetét és az azok alátámasztására készített munkarészek lakossági véleményeztetését kezdeményezi.

 

Tájékoztatás Budaörs településrendezési eszközei elkészült tervezeteinek véleményezéséről

Városunk jelenleg hatályos Településszerkezeti Tervét és Helyi Építési Szabályzatát 2005-ben hagyta jóvá Budaörs Város Képviselő-testülete. E tervek felülvizsgálata 2009-ben megkezdődött, erről a helyi médiumokban részletesen tájékoztattuk Önöket 2011-ben: a város minden háztartásába eljuttattuk a SOKSZÍNŰ. ÉLHETŐ. BUDAÖRS című tájékoztatónkat és kérdőívünket. A szakmai előírásokon túl a kérdőívre adott válaszok és a Képviselő-testületi döntések mentén készült el Budaörs településrendezési eszközeinek tervezete.

A tervekben foglaltak szakmai véleményezése előtt szeretné a város vezetése az Ön(ök) véleményét is megismerni, ezért Budaörs Város Településszerkezeti Terve és Helyi Építési Szabályzata jóváhagyandó munkarészeinek tervezetét és az azok alátámasztására készített munkarészek lakossági véleményeztetését kezdeményezzük.

A terv digitális változatát 2013. december 20. és 2014. január 20. között közzé teszi a város honlapján www.budaors.hu („településrendezési tervek módosítása” fül alatt).

A tervet papír alapon is megtekinthetik a hivatal nyitvatartási és ügyfélfogadási idejében az Ügyfélszolgálati Irodán, valamint a Budaörsi Városfejlesztő Kft. (2040 Budaörs, Szabadság út 135.) irodájában munkanapokon 8-16 óra között.

A tervvel kapcsolatban szakmai egyeztetésre, személyes tájékozódásra is lehetőséget biztosítunk a Hivatal Főépítészi Irodáján, ügyfélfogadási időben.

A terv megismerésének elősegítésére, és a személyes véleménynyilvánításra 2014. januárban tartandó lakossági fórum keretében szeretnénk lehetőséget biztosítani, melynek pontos helyéről és idejéről jövő év elején, külön tudósításban fogjuk értesíteni.

Számítunk szíves közreműködésükre a város településrendezési eszközei felülvizsgálatának véleményezésében, várjuk javaslataikat, fejlesztési elképzeléseiket.

Javaslataikat a Budaörsi Polgármesteri Hivatal Főépítészi Iroda részére postai úton, vagy a foepitesz@budaors.hu email címre kérjük megküldeni.

Kérjük, hogy a továbbiakban is kísérjék figyelemmel a tárgyban megjelenő tájékoztatásainkat. A város honlapján szintén folyamatosan közzétesszük az új információkat. Szeretettel várjuk Önöket a későbbi időpontokban tartandó fórumainkra is.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.