Felhívás! Lakossági fórum szerdán Budaörsön

Budaörs Város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala megbízásából a Budaörsi Városfejlesztő Kft.  meghívja a budaörsi lakosokat 2014. január 15-én (szerdán), a Budaörsi 1. Számú Általános Iskolában 17.00-20.00 óra között tartandó lakossági fórumára.

 

A rendezvény megszervezésének célja a hatályos Településszerkezeti Terv és Helyi Építési Szabályzat 2012 tavaszán indított lakossági tájékoztatás és kérdőívezés során megismert álláspontok figyelembevételével elkészült felülvizsgálat ismertetése.

Felhívjuk a tisztelt lakosok figyelmét, hogy a Budaörs Város Településszerkezeti Terve és Helyi Építési Szabályzata jóváhagyandó munkarészeinek tervezete és az azok alátámasztására készített munkarészek digitális változata megtekinthető a város honlapján (településrendezési tervek módosítása fül alatt).

Az elkészült tervezettel kapcsolatban esetlegesen már felmerült kérdéseiket, A megküldött javaslatokat, kérdéseket a lakossági fórum keretében közösen vitatjuk meg a helyszínen írásban felmerülő kérdésekkel észrevételeiket az alábbi e-mail címre várjuk: info@budaorsivarosfejleszto.hu

A megküldött javaslatokat, kérdéseket a lakossági fórum keretében közösen vitatjuk meg a helyszínen írásban felmerülő kérdésekkel együtt.

A rendezvényen többek között részt vesz Mártonffy István főépítész, Paksi Szilvia tervező, és a Budaörsi Városfejlesztő Kft. képviseletében dr. Nagy Béla szakértő.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.