A budaörsi kézis lányok reflektorfényben – WERKFILM az MM klipforgatásáról

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs – 2013. november 22., Budaörsi Infó) A budaörsi sportcsarnok nemrégiben nem a meccsek zajától volt hangos, hanem a Machine Mouse zenekar klipforgatásától. Cseri Péter rendezésében készült a budaörsi kézilabdás lányok indulója, ami hamarosan nyilvánosságra is kerül. Addig is nézzék meg werkfilmünket, ami a Városi Sportcsarnokban történt forgatás pillanatait örökítette meg. 

 

 

 

A klip Cseri Péter rendezésében készült, aki a Szegedi Egyetem Médiatudományi szakán végezett.

“Már a középfokú szakképzettségemhez is filmkészítésből írtam a szakdolgozatomat. Két évig marketingfilmeket gyártottam, és egy évig castingokat csináltam reklámokba és filmekbe. Dolgoztam 8 nagyobb hollywoodi produkcióban, a nálunk forgó Herkules c. filmben jelenleg is dolgozom, ez a főállásom per pillanat, de dolgoztam a Drakulában, a Die hard-ban, meg még pár ismertebb filmben. Ez érdekelt mindig, kreatív dolgokban szeretek részt venni.” – mondta el Cseri Péter a Budaörsi Infónak.

machine_mouse7

A zenét szolgáltatta a Machine MouseA zenekar a ’90-es évek elején alakult. 1992-ben csatlakozott a csapathoz Ficzkó András, aki az énekesi poszton vette át az irányítást. A zenekar a pesti klubélet egyik meghatározó szereplőjévé vált. Játszott már velük együtt Nagy Ádám (Roy és Ádám), de rendszeresen léptek színpadra olyan baráti csapatokkal mint a Sex Action vagy a Sing Sing.

A zenekar tagjai:

– Ficzkó András: ének
– Ragadics Csaba: dob, ütõhangszerek, vokál
– Kolta Gergely: basszusgitár, vokál
– Dandó Zoltán: gitár, vokál
– Sturm János: billentyű

A zenekar jól bírta  gyűrődést, de azért hajnaltájt már látszódott az arcukon hogy a mosolyuk annyira már nem őszinte. Ragadics Csaba  a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a klip a hónap végére várható és már Ők is izgulnak, hogy vajon milyen lett.

 

machine_mouse2

A forgatás elég kimerítőre sikeredett, de a stáb kitett magáért.

A forgatás délután öttől másnap reggelig tartott. A végére mindenki eléggé kimerült volt, de a zenekar, miután végzett hajnali 5 körül, a stábnak még 4 órába telt, amíg minden felszerelését összepakolta. A klip image-klip kategóriába sorolható, nincs story-ja igazából. Sportolókkal még nem dolgoztam, sok mindenben hasonlóan gondolkoznak, mint egy filmes stáb. Az elszántság, a kitűzött cél iránti küzdeni akarás mindkét oldalon megvan, de nehéz volt, mert nincsenek hozzá szokva, hogy egy dolgot sokszor meg kell ismételni, vagy, hogy gyakran olyan dolgokat veszünk fel, ami a valóságban, egy meccsen teljesen másképpen zajlik.” – tudhattuk meg Cseri Pétertől.

 

Hamarosan érkezik a klip is. Már mi is nagyon várjuk.

machine_mouse19

(Budaörsi Infó/MSE)

facebook:

1 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.