Fidesz: a szocialisták szólítsák fel Tavarest, hogy hagyja abba Magyarország lejáratását!

A Fidesz szerint, ha a szocialisták valóban úgy gondolják, hogy az ő érdekük is az európai rendőrtovábbképző központ budapesti megépítése, akkor szólítsák fel Rui Tavarest, hogy hagyja abba Magyarország lejáratását, és vonja vissza a magyar kormányt alaptalanul támadó levelét.

 

 

A Fidesz MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagál, hogy Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja kedden azt mondta: az MSZP-nek kifejezetten érdeke, hogy Magyarországon épüljön fel az EU-s rendőrtovábbképző központ. Hozzátette: az ügyben a leghatározottabban visszautasítja a Fidesz “minősíthetetlen rágalmait”.

A szocialista politikus sajtótájékoztatóján arra reagált, hogy a fideszes Kocsis Máté kedden napirend előtti felszólalásában azt mondta: a korábban Magyarországot elítélő jelentést készítő Rui Tavares, portugál zöldpárti európai parlamenti (EP) képviselő újabb lejáratásra készül, ugyanis levelet írt az EP illetékes bizottságának, hogy megakadályozza, hogy Magyarországra kerüljön az EU-országok rendőrtovábbképzését szervező ügynökség.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.