Ismét Lakótelepi Bolhapiac

A Budaörsi Lakótelepért Egyesület (BLE) az elmúlt több, mint fél évhez hasonlóan, 2013. októberében ismét megszervezi a Lakótelepi Bolhapiacot, szokásunkhoz híven a hónap utolsó szombati napján, azaz 2013. október 26-án, szombaton. Ismét a szokott időben, délelőtt 9:00 órától 12:00 óráig várjuk az érdeklődőket a lakótelepi Közösségi Ház emeleti nagytermében (2040 Budaörs, Lévai utca 34.).

 

 

 

Az alkalmi árussá váló lakosok számára ez alkalommal is ingyenes a rendezvény, asztalpénzt most sem kérnek. Ugyanakkor, a terem korlátozott befogadó képessége miatt ezúttal is regisztrációhoz kötött az árusítás, ezért kérik a budaörsieket, hogy mihamarabb jelentkezzenek, ha árulni szeretnék megunt, vagy feleslegesnek ítélt dolgaikat a Lakótelepi Bolhapiacon.

Szeretettel várják a szervezők az  érdeklődő, vásárolni szándékozókat is!

Nézzenek körül mások megunt „kincsei” között, hátha találnak maguk, vagy családjuk számára hasznos dolgokat akár otthonra, akár ajándék gyanánt. Az eddigi tapasztalatok alapján a lakosok hoznak magukkal dísztárgyakat, gyermek- és felnőtt ruhadarabokat, játékokat kicsiknek és nagyoknak, elektronikai és háztartási eszközöket, konyhai felszereléseket, szerszámokat, könyveket, CD és DVD lemezeket, igazi régiségeket. Ezúttal is számos hasznos dologgal várják az érdeklődőket az alkalmi árussá váló lakosok!

A rendezvény ingyenes – sem asztalpénz, sem belépő nincs.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.