A félig tele pohár elvén – Ajándék 50% budaörsieknek!

Csak a saját kreativitásától függ, hogy milyen sikereket ér el! Az anyagiakra nem foghatja! Nagy hirdetési akciót indított a Budaörsi Infó budaörsi magánszemélyek és helyi cégek részére (a nyomtatott és online változatra is érvényes)! Kiváló lehetőség akár saját komplett reklámkampány felépítésére helyi intézmények, szervezetek részére is! A félig tele pohár és nem a félig üres pohár elve alapján!

 

 

 

Jelenjen meg és tegyen szert hírnévre Ma­gyar­ország egyik legnagyobb vásárlóerejével rendelkező településén! A félig tele pohár és ne a félig üres pohár legyen az Ön vezérlő elve!

Növelje ismertségét, forgalmát és értékesítési mutatóit! A Budaörsi Infó segít Önnek céljai elérésében. Nézze meg most Médiaajánlónkat itt: net_uj_Budaorsi_Info_mediaajanlo_2013_2014 vagy kérje a budaorsiinfo@starkiss.hu e-mail címen és az abban lévő amúgy is rendkívül kedvező hirdetési árakat felezze meg!

Az ajánlat 2013. októbertől 2013. de­cemberig él és három hónapra szóló megrendelésekre érvényes!

Próbálja ki! Itt az alkalom, legyen úrrá a válságon! Használja ki a soha nem látott lehetőséget! Eladna, venne, állást ajánl vagy keres!? Juttassa el információit a leendő vásárlóihoz féláron!

Akár komplett médiacsomagot is összeállíthat (nyomtatott és online hirdetés, PR-cikk, videóriport, reklámfilm stb.) Médiaajánlónkból tevékenységének, cégének, szolgáltatásának és termékeinek bemutatására. Csak a fantáziája szab határt! Az árra most nem foghatja!

A színes, SRA4-es formátumú Budaörsi Infó a budaörsiek ingyenes közéleti információs lapja szeptembertől megújult: 10.000 példányban jelenik meg és így immáron eljut minden postaládába, minden közösségi helyre Budaörsön.

Az Budaörsi Infó Online folyamatosan frissülő tartalommal bíró önálló hírportál átlag havi 40-50 ezer látogatóval. Hasznos olvas­nivalókkal, érdeke­ségekkel és meglepetésekkel szolgál nap mint nap!

Ha kérdése lenne és bővebb felvilágosítást kérne, a 06-23-428-264-es telefonon vagy személyesen Budaörsön a Kisfaludy u. 40-ben megteheti!

 

(Budaörsi Infó, HÍREK – TÉNYEK – VÉLEMÉNYEK)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.